U bevindt zich hier: HomeNieuwsEvents & WedstrijdenBruges Sup Classic//Sprint edition 2016

Bruges Sup Classic//Sprint edition 2016 Speciaal

Gepubliceerd in Events & Wedstrijden
Geschreven door  09 september 2016
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Dit jaar treden we in de voetsporten van Icarus Surfclub zoals zij 4 jaar geleden reeds organiseerden... exclusief (met toelating dankzij stad Brugge en Waterwegen) sprints op de Langerei, Brugge.

De BSC dit jaar is dus één grote sprintwedstrijd met de nodige toeschouwers rondom het wedstrijdveld! Fun voor iedereen dus!

Deelname; IEDEREEN is welkom om deel te nemen, van 6 tot 100 jaar en ouder, het is ook een OPEN wedstrijd dus alle nationaliteiten krijgen hun kans om de 1e plaats te bemachtigen in deze middeleeuwse prachtige setting!

Benodigdheden; Wat je nodig hebt is zwemgerief, 15 euro inschrijvingsgeld, een peddel en explosieve kracht en evenwicht! De boards worden door ons voorzien, zodat iedereen de battle aangaat op hetzelfde board.
Deze boards zijn de N1SCO Naish boards (ONE) die tevens ook gebruikt worden wereldwijd voor de wereldcup N1SCO competition.

Planning;
We starten om 12 hr met de inschrijvingen tot 12.45 hr
De eerste mogelijke start is om 13 hr
Einde wanneer de laatste heat gevaren is!

Met dank aan en ook aanwezig op het event;
Naish Benelux We Are Bomber Icarus Kite & Surfshop Red Bull

Voor meer info, even mailen naar; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Log in om reacties te plaatsen

Who's Online

We hebben 222 gasten en geen leden online

iSUP TV

iSup Login

iSup Powered by

 

Forum Posts

  • Geen berichten om weer te geven.

iSUP TV-2

Important Links

iSup Social Icons