0 iSUP.be De Belgische Stand Up Paddle site ! SUP nieuws en community. - SUP race Zeebrugge verplaatst naar 11 augustus iSUP.be De Belgische Stand Up Paddle site ! SUP nieuws en community. - SUP race Zeebrugge verplaatst naar 11 augustus

U bevindt zich hier: HomeNieuwsNewsSUP race Zeebrugge verplaatst naar 11 augustus

SUP race Zeebrugge verplaatst naar 11 augustus Speciaal

Gepubliceerd in News
Geschreven door  08 mei 2013
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

SUP race Zeebrugge verplaatst naar 11 augustus
Battle of the Fastest 2013 powered by Naish & Oxbow
 
 
Beste supper,
Je hebt je ingeschreven voor de tweede race uit de Naish & Oxbow Battle of the Fastest SUP Tour bij Icarus Surfclub in Zeebrugge a.s. zaterdag. De weersvoorspellingen zijn op dit moment zodanig slecht, dat we hebben besloten te race te verplaatsen naar 11 augustus 2013. De race a.s. zaterdag gaat dus niet door.
Wij betreuren het ten zeerste dat we deze race moeten verplaatsen. De organisatie wil voorkomen dat de deelnemers niet voor niets naar Zeebrugge komen en tevens in de gelegenheid stellen om andere plannen te maken voor het Hemelvaartweekend.
Op zondag 11 augustus halen we de race (downwinder of beach race) in op dezelfde locatie, bij Icarus Surfclub in Zeebrugge.
De eerstvolgende race op het programma is op zondag 26 mei 2013 in Rotterdam (Hillegersberg), hier organiseren we een Long Distance SUP race en N1SCO sprint races.
Meer informatie is te vinden op www.naishsup.nl en onze Facebook pagina.
Team Naish SUP

Log in om reacties te plaatsen

Who's Online

We hebben 377 gasten en geen leden online

iSUP TV

iSup Login

iSup Powered by

 

Forum Posts

  • Geen berichten om weer te geven.

iSUP TV-2

Important Links

iSup Social Icons