U bevindt zich hier: HomeItem gefilterd op datum: augustus 2018
iSUP.be De Belgische Stand Up Paddle site ! SUP nieuws en community. - Item gefilterd op datum: augustus 2018
dinsdag, 14 augustus 2018 12:29

BKSUP OP 26/8 TE DEINZE

De laatste zondag van augustus is een rivier voor het eerst het parcours van het Belgische Kampioenschappen Stand Up Paddle, kortweg BKsup! 


Op zondag 26 augustus worden op de Leiestroom, tussen stadhuis ‘Leiespiegel’ Deinze doorheen Astene Sas tot Deurle, voor de 5de maal de BK titels long distance Stand Up Paddle beslist. Deze wedstrijd in de snelst groeiende watersport ter wereld is open voor allen, van recreanten tot professionele deelnemers, ook uit het buitenland.

Is 16 kilometer nog te ver voor je SUP-niveau, dan is er de kortere fun race en de recreatieve tocht met tussenstop aan het mooie Astene Sas. Voor kids is er als afsluiter van de competitiedag een sprintrace in het centrum van Deinze aan het Stadhuis Leiespiegel. Zelf geen eigen SUP board bezitten kan je niet tegenhouden, de organisator heeft er een pak klaarliggen die je voor een prikje kan huren. Ook op het droge heeft organisator Surfclub Windsurfing Deinze samen met gaststad Deinze nog veel leuks in petto voor alle deelnemers en toeschouwers.

Wil je het traject alvast gaan verkennen, bekijk dan de parcoursbeschrijving via Google Maps. Alle kleine lettertjes als je voor de titel wil gaan in het wedstrijdreglement.

Meer info en inschrijven op www.BKsup.be
Gepubliceerd in Events & Wedstrijden

Who's Online

We hebben 139 gasten en geen leden online

iSUP TV

iSup Login

iSup Powered by

 

Forum Posts

  • Geen berichten om weer te geven.

iSUP TV-2

Important Links

iSup Social Icons