U bevindt zich hier: HomeNieuwsNewsRegistratie vaste SUP-competitie nummers

Registratie vaste SUP-competitie nummers Speciaal

Gepubliceerd in News
Geschreven door  03 december 2014
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De Sup competities kenden een vliegende start in 2013 en 2014. Tal van clubs en organisaties hebben met succes wedstrijden op de Belgische SUP-kaart gezet, elk met hun eigen wedstrijdconcept en eigenheid. Vanuit de SUP werkgroep kwam hoofdzakelijk 1 pijnpunt boven: het herkennen van deelnemers tijdens de wedstrijd. 

Bij de meeste wedstrijden werden nummers toegekend aan elke deelnemers. Deze nummers werden met stift op armen en benen, of via een tijdelijk verleende genummerde lycra, kenbaar gemaakt. Elke wedstrijd had zijn eigen verdeling van nummers, dus elke deelnemer had elke keer een verschillend nummer.

Om dit in 2015 - 2016 eenvoudiger te maken starten we een systeem van vaste nummers op, die 2 jaar geldig zijn (dus iedere SUP-deelnemer heeft hetzelfde nummer in 2015-2016).

Elke deelnemer die lid is van een VYF club kan een competitienummer aanvragen. De huidige 2014 BK-kampioen heeft recht op nummer 1, voor alle andere nummers worden bij voorkeur de BK ranking gevolgd, maar er kan ook een afwijkend nummer aangevraagd worden (7, 666 of iets minder symbolisch voor de liefhebbers...). Hierbij is de regel: "first come first served". De lijs van reeds ingegeven nummers zal onderaan deze pagina komen. Indien je reeds een bestaand nummer hebt gekozen dan krijg je je alternatief nummer. Indien dit ook reeds bezet is contacteren we je met enkele voorstellen.

Bekijk hier alvast een voorstel tot vast nummer, op basis van BKSUP 2014

Het register van alle ingeschreven SUPpers is beschikbaar voor alle wedstrijdorganisatoren. Elke deelnemer kan ook zelf lycra's aanmaken met zijn vast nummer (of dit op z'n SUP-board voorzien).

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Online aanvragen hier: CLICK....

Log in om reacties te plaatsen

Who's Online

We hebben 152 gasten en geen leden online

iSUP TV

iSup Login

iSup Powered by

 

Forum Posts

  • Geen berichten om weer te geven.

iSUP TV-2

Important Links

iSup Social Icons